Välkommen till bildtolkning som är ett mycket kraftfullt verktyg.

Du behöver inte kunna måla!

Du målar snabbt en bildsvit på 7 bilder: Hus, träd, båt, blomma, ursprungsfamilj, nuvarande familj och en valfri teckning.

Måla dina bilder så spontant som möjligt, utan krav på traditionella färgval eller konstnärlig utformning. Låt fantasin flöda. Viktigt att du har tillgång till alla färgkulörer. För varje bild räcker 5-15 minuter.

Vi tittar tillsammans på dina teckningar och går igenom alla symboler och vad det berättar om dej. Vilka erfarenheter du har, förväntningar, svårigheter mm.

Vill du överskrida dina gränser och transformera dina svårigheter. Genom bildprocessen (antal träffar som vi kommer överens om) hittar vi nya vägar och möjligheter att utvecklas. Därefter målar du en ny bildsvit och vi tittar på de förändringar du gjort i teckningarna och vad som har hänt i ditt liv.  

Min uppgift är att hos klienten se resurserna och utvecklingsmöjligheterna. Plus de problem som finns men som ALLTID erbjuder utvecklingsmöjligheter.

Jag tror att, om man inte har fått utveckla stora eller viktiga bitar av sin potential, finns det en stor sorg som växer och en dag säger till. ”Nu orkar jag inte mer! NU vill jag ha den kärlek och möjlighet att utveckla de sidor av mej som är livsviktiga.”

Vanliga symtom på att det är dags för en förändring är oro, ångest, rastlöshet, orkeslöshet mm. Vi har begränsat oss eftersom vår omgivning inte har orkat se oss som de vi är, utan lärt oss att vi ska eller måste begränsa oss.

 Så småningom blir glappet alltför stort mellan vad man har för inneboende kapacitet och de yttre möjligheter man har fått, eller som har tillåtits. Det är då dags att ta tillbaka kraften som är tillbakahållen och som har kommit ut som vrede, sorg eller frustration.

Steg för steg , i den takt man orkar, får man gå sin nya väg och mer och mer upptäcka sina möjligheter och sin kraft. Oavsett hur det har verkat finns det en massa kraft och möjligheter som man inte tidigare har kunnat få fatt i, men som det nu är dags att släppa fram.

 Irene Ståhl, diplomerad bildtolkare

 Antal träffar enligt överenskommelse

Pris per gång  600,- för 1,5 tim